Mladú ženu prepadol a spôsobil jej zranenie. Zlodej odrezal a ukradol kanalizačné potrubie. Vlámal sa do domu a ukradol cenností.

08.09.2011 Celý región

Mladú ženu prepadol a spôsobil jej zranenie :
Na policajnú linku včera oznámila 19 ročná Vranovčanka, že ju niekto doma prepadol. Neznámy páchateľ včera v čase okolo 14.00 hod. vo Vranove n/Topľou, na Ulici Dlhej vošiel na oplotený dvor rodinného domu. Pričom od chrbta pristúpil k 19 ročnej žene, ktorá práve vchádzala do murovaného altánku za rodinným domom. Následne bez slov ju rukou chytil za temeno hlavy a hlavu jej udrel o drevený stôl nachádzajúci sa v altánku. Poškodená začala krvácať z nosa, pričom páchateľ hneď utiekol z dvora preč. Poškodenej spôsobil zranenia a to povrchové poranenia vlasatej časti hlavy s dobou liečenia do 7 dní. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody.

Zlodej odrezal a ukradol kanalizačné potrubie:
Včera popoludní na OO PZ Prešov- Sever osobne oznámil 60 ročný muž, bytom Prešov, krádež kanalizačného potrubia. Neznámy páchateľ v dobe od mesiaca jún 2011 do 7.9.2011 pri Strojníckej ulici, v Prešove odstránil zo štyroch betónových stĺpov nachádzajúcich sa na brehoch riečky Šebastovka kovové úchyty držiace oceľovú lávku, na ktorej sa nachádzalo potrubie pre splaškovú kanalizáciu z vysokotlakovej ocele. Úchyty so závesnou lávkou ukradol a následne odrezal potrubie na oboch brehoch rieky. Firme so sídlom v Prešove spôsobil škodu krádežou vo výške 3.200,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Vlámal sa do domu a ukradol cenností:
Na policajnú linku včera popoludní oznámila 41 ročná žena, bytom Šarišské Čierne, okres Bardejov vlámanie do rodinného domu. Doposiaľ neznámy páchateľ včera prišiel na čiastočne oplotený pozemok rod. domu v obci Šarišské Čierne, okres Bardejov. Vypáčil plastové okno zaistené na vetranie, vošiel do garáže, odkiaľ vyšiel po schodišti na prízemie domu. Pričom ho prehľadal a z obývacej izby ukradol navigačný systém, 1 pár detských náušníc zo žltého kovu a z hosťovskej izby ukradol 1 ks dámskej obrúčky , dva dámske prstene a jednu retiazku s príveskom zo žltého kovu. Z detskej izby ukradol notebook. Páchateľ spôsobil škodu krádežou a poškodením v celkovej výške takmer 1.500,- EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Krádež drevnej hmoty:
Dňa 07.09.2011 osobne oznámil na OO PZ v Levoči 57 ročný muž, bytom Spišské Podhradie krádež drevnej hmoty. Neznámy páchateľ v dobe od 15.8.2011 do 7.9.2011 v katastri obce Spišský Hrhov z lokality zv. \"Podhoranské\", zrezal a následne ukradol 53 ks kmeňov stromov smrekovca opadavého, čo je 45,41 metra kubického drevnej hmoty a 2 ks kmeňov stromov smreka obyčajného, čo je 1,13 metra kubického drevnej hmoty. Páchateľ spôsobil krádežou škodu v celkovej výške 2.340,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región